nl   fr
Vragen? Bel +31 (0)165 343857
blokje
duurzame betonnen bestrating

Voegvullingen

Wat zijn voegvullingen?
Voegvullingen worden gebruikt om een overgang te maken tussen diverse materialen. Straatwerk vergt het gehele jaar veel onderhoud om het onkruidvrij te houden. Voegvullingen zijn hierdoor de ultieme oplossing.

Onze voegvullingen zijn bestand tegen mieren en doorgroei van onkruid en weersinvloeden hebben geen effect op onze voegvulling. De voegvullingen van Betonfiguratie worden daarnaast gebruikt bij de aanleg van prefab betonverhardingen.

Kostenbesparend
Betonfiguratie B.V. verzorgt de complete aanleg van uw verharding vanaf grondwerk tot (her)bestrating. Daarnaast zorgen wij ook voor het aanbrengen van voegvullingen. Onze specialisten maken uw maatwerk weer als nieuw met een stevige, onkruidvrije verharding als gevolg.

Het is bij Betonfiguratie B.V. niet nodig om nieuwe voegvulstenen te kopen. Betonfiguratie werkt met voegvullingen die geschikt zijn voor iedere soort steen, mits de voegbreedte minimaal 3 tot 5 mm bedraagt.

Alle voordelen van voegvullingen op een rij
De voordelen van Betonfiguratie worden hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Onkruidvrij
  • Insectenvrij
  • Vuilafstotend
  • Winterbestendig
  • Stevige verharding
  • Kostenbesparend

Voor foto materiaal en onze gerealiseerde projecten kunt u hier klikken.

Advies over voegvullingen
Neem voor vragen over voegvullingen vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw project.

 

Download de flyer 

 

Voegvullingen
Voegvullingen

Download hier de presentatie.